Racet

RACET

“Tack för idag! På riktigt en av de allra roligaste dagarna i mitt liv! Har alltid velat vara med i Amazing Race”Racet - Ett galet analogt äventyr där ni tar er runt i Stockholm!

- En utmaning på flera plan
- Parvis löser ni gåtor och uppdrag för att ta er vidare
- En sjukt rolig aktivitet en heldag!


Ni får en starttid och en startplats någonstans i Stockholm. Utan pengar, busskort*, betalkort, mobiltelefon och liknande får ni ert första uppdrag/ledtråd som leder er till nästa plats. Hur ska ni komma dit? Lös det! Ni kommer under dagen träffa personer vid stationer där ni får lösa klurigheter för att få nästa ledtråd till nästa plats ni ska ta er vidare till, tills ni slutligen når målet. Vilka tävlar ni mot? Håll utkik efter andra par på stan, kanske deltar de också i racet? 

Genom extrauppdrag finns det dessutom tid att vinna. Detta är en heldag som testar förmågan att komma på lösningar i trixiga situationer och våga tänka utanför lådan. Samtidigt får ni inte ha för bråttom, då det gäller att genom hela racet ha en splitvision så en inte missar att plocka hem tidsvinnande extrauppdrag. 


När det närmar sig tävlingsdagen får ni ett informationsmeddelande om var och när er starttid och startplats är. Vid start träffar ni en ”startare” som ger er sista infon om tävlingen, startkit och er första ledtråd. 


Detta är ingen löptävling utan handlar om att vara klurig, lösningsorienterad, smart och fokuserad för att på snabbaste vis lyckas ta sig fram på olika sätt. 


*Med SL-kort
Nyhet för 2024 är att det kommer gå att välja om du vill genomföra dagen med eller utan medtaget SL-kort (det gröna fysiska SL-kortet som gäller,
ej på telefon eller betalkort). Det är inget måste att ha med sig SL-kort, men det är tillåtet datumen som är märkta "med SL". 


Race-dagar 2024:
Lördag 18 maj - utan SL* - Anmälan stängd
Söndag 19 maj - med SL* - Anmälan stängd
Lördag 7 sept - med SL* - Anmäl dig här
Söndag 8 sept - utan SL* - Anmäl dig här

Om ni är taggade på att vara med men inte kan något utav ovan datum, låt oss veta (racet@louielouie.se) så återkommer vi till er när fler datum släpps.

Laguppdelning

Ni anmäler er parvis. 

Tidsåtgång

08.30-09.30 - Någon gång däremellan kommer ni att starta. 

Senast 16.30 - Målgång. Redovisning av extrauppdrag. 

16.45 - Prisutdelning


Pris

895 kr per deltagare.


Utrustning och klädsel

Ha på er oömma kläder och skor som är bekväma att röra sig i. Ni kommer också att behöva packa en ”raceväska” som ska innehålla följande: 

Digitalkamera – OBS! får ej vara en mobil då dessa lämnas bort vid start. (finns att låna om så behövs)

Legitimation

Badkläder (o handduk?)

Papper 

Penna

Vattenflaska

Lättare mat (kan behövas energipåfyllning under dagen)

Avbokning

Vid förhinder på anmält datum sker EJ återbetalning, som ersättning kan deltagande på senare race erbjudas i mån av plats.Let the race begin! **Fler röster från tidigare race-deltagare

“Tusen tack för en fantastisk upplevelse - en dröm gick i uppfyllelse!”


“Vilken dag! Kanske det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. En tävling som innehåller allt som vi tycker är kul och där det viktigaste inte är att springa fort utan att vara påhittig och ha mål i mun. Tack Louie Louie för ett fantastiskt race!”


“Alla ni som inte var med i år - missa inte chansen nästa år!” 


“Värt varenda öre!” 


“Det här var mycket roligare och mycket svårare än vad jag trodde!”


** Racet går även att beställa som företagsevent


Kommer du ihåg tv-programmet Amazing Race?
Kommer du ihåg tv-programmet Amazing Race?
Kommer du ihåg tv-programmet Amazing Race?
Kommer du ihåg tv-programmet Amazing Race?