Företagsfest

FESTLOKAL FÖRETAGSFEST

Att stärka arbetsgruppen genom att göra något roligt ihop är en smart investering. Varför inte en företagsfest med mat, dryck och en rolig aktivitet? Vi har allt i ett paket och på ett ställe - bara för er!

Kanske räcker det med en AW några timmar efter arbetstid eller så är ni ute efter en helkväll tillsammans. Louie har ni alltid helt för er själva, inklusive 
personal och service. 

Nedan finns förslag på paketlösningar och pris för dessa: 


AW med Quizet eller Duellen
Tid: 17-20 (endast mån-tors)
Detta ingår:
Lokal, personal, service
En öl/vin till maten
Mellan mingelmat *
Quizet eller Duellen **

Pris: 795 kr/person
(minimum 15 pers debiteras)


Helkväll på Louie med Quizet eller Duellen
Tid: 18-23 (endast mån-tors)
Detta ingår:
Lokal, personal, service
Välkomstdryck: bubbel
En öl/vin till maten
Stor mingelmat *
Fikabuffé med kaffe * 
Quizet eller Duellen **

Pris: 995 kr/person
(minimum 15 pers debiteras)


Samtliga ovan priser är ex. moms


* Specificering av maten hittar du här: 


Mingelmat stor

Tomat/mozzarellasallad
Gazpacho
Quesadillas - sötpotatis, chévre

Ostpaj - mini

Avocadosnitt på fruktbröd

Hummussnitt på fruktbröd
Creamed Cornsnitt på fruktbröd
Rotfruktschips

Ölkorv - mini

Picklad rödlök
Créme fraiche


Mingelmat mellan

Tomat/mozzarellasallad
Ostpaj - mini

Avocadosnitt på fruktbröd

Hummussnitt på fruktbröd
Creamed Cornsnitt på fruktbröd

Ölkorv - mini

Picklad rödlök
Rotfruktschips
Créme fraiche

Fikabuffé
Fyra sorters minibakverk, exempelvis:
Minicroissant

Jitterbuggar
Vegansk kladdkaka
Morotskaka
Kaffe/Te


** Välj melan dessa två aktiviteter: 

“Quizet var roligt och så uppskattat av alla!”


Quizet

En rolig tävling som sätter diverse vetande på prov. Quizet kan vara baserat på musik, kunskap, gamla GB-glassar, danser, vanor, förr i tiden med mera. Allt från att skriva sina svar till att få skrika/sjunga/dansa dem rätt ut - utifrån vad ni tror passar er bäst.


Laguppdelning

Vi delar upp lag på plats med 3-5 st per lag och detta sker genom lottning. Önskar ni dela upp lag i förväg så är det bara att säga till.


Tidsåtgång
Quizet tar ungefär 1 h inklusive gemensam rättning. Det läggs med fördel efter lunch eller under tiden Louies finfina fikabuffé intages.


Utrustning och klädsel
Valfri klädsel. Här kör vi klassikern med penna och papper som ni får av oss.
“Det blev både samarbete, påhejning och tävlingskänsla under Duellen, väldigt kul och oväntade engagerade sidor visade sig hos flera som växte och fick komma fram i gruppen”


Duellen

Minst två lag och ett tiotal dueller. Inför varje duell får lagen en beskrivning av egenskaper som är bra för kommande duell. Det kan vara bra minne, kvicktänkt, fingerfärdig, tonsäker, vig, bra balans med mera. Det är allt från en person till alla i laget som deltar i en duell. Efter tävlande är utsedda av laget förklaras duellen och genomförs.


Laguppdelning
På den här aktiviteten är det optimalt om lagen består av 3 - 10 deltagare i varje lag. Hur ni delar upp lagen får ni bestämma själva, vi är behjälpliga med lottning på plats om så önskas. Ett tips är att täcka så många förmågor och kvalitéer som möjligt i ett lag, precis som i ett arbetslag.


Tidsåtgång
Duellen tar ungefär 1,5 h inklusive prisutdelning. Det läggs med fördel efter lunch eller under tiden Louies finfina fikabuffé intages.


Utrustning och klädsel
All utrustning som behövs står vi för. Ta på er kläder ni känner er bekväma i, allt funkar.

Övriga frågor som brukar dyka upp inför en kväll som denna:


Sittplatser

Vi har ca 40 ordinarie sittplatser inomhus. Vill ni sitta på kortsidor, ta in bord från uteserveringen och sitta trångt går det att få plats med upp till 50 sittande.


Musik

Ni väljer musiken själva (om ni önskar) och Spotify finns att tillgå. Det finns en liten liten scen och en mick med stativ. Volym på musik ska anses som högre bakgrundsmusik, vi har inte utrustning att erbjuda nattklubbsljud.

Mikrofon och Projektor

Finns att låna om så önskas.


Dekoration
Ni får pynta och dekorera lokalen efter eget tycke om så önskas, ni kan få tillgång till lokalen en timme före gästerna anländer. Befintliga tavlor får ej tas ner. Lämna konfetti och småglitter till hemmafesten ;)

Alkohol

Vi har alkoholtillstånd till kl.23.00 så kl.23.30 måste de som vill dra vidare göra det. Vi är ju ingen krog så baren består av öl (lager, pale ale), vin (rött, vitt, rosé) och cava. Kvällar som dessa kan vi även erbjuda GT, Irish Coffee, Bacardi Razz och Hot Shot.


Egen mat och dryck
Egen mat och dryck får ej medtas då vi är en restaurang med fullständiga rättigheter.


Betalning
Vi bokning av lokalen debiteras 50% av lokalhyran, denna avgift återbetalas EJ vid eventuell avbokning. Resterande lokalhyra, eventuell aktivitet samt mat och dryck för din fest faktureras i efterhand.

Avbokning

Bokningsavgiften, bestående av 50% av lokalhyran, återbetalas EJ vid avbokning - oavsett när avbokning sker. Vid avbokning av helt sällskap senare än 14 dagar före event debiteras även 50% av eventuell aktivitet. Vid enstaka avhopp senare än 8 dagar före event debiteras 50% av förbeställd mat och eventuell aktivitet. Vid avbokning av helt sällskap senare än 48 h före bokat datum debiteras 100% av förbeställd mat, lokalhyra och eventuell aktivitet. Vid enstaka avhopp senare än 48 h före event debiteras 100% av förbeställd mat och eventuell aktivitet.

Bokning eller om du bara vill veta lite mer
Skriv och berätta vilka ni är och hur ni har tänkt er så syr vi ihop er kväll tillsammans: event@louielouie.se


Företagsfest - AW, Kickoff, Teambuilding!
Företagsfest - AW, Kickoff, Teambuilding!
Företagsfest - AW, Kickoff, Teambuilding!
Företagsfest - AW, Kickoff, Teambuilding!