KAMPEN"Fantastikt att få till en aktivitet där så många kan vara engagerade samtidigt. Att det dessutom passade alla åldrar och intressen var ett stort plus!"100 minuter. 100 frågor. Då frågorna består av både uppdrag, kunskap, barndomsminnen, musik, att samla in saker, att räkna saker, att kontakta andra människor med mera kan alla få en uppgift som passar just dem. Alla lag får samma frågor. Detta är en tävling som testar samarbetsförmåga, att effektivt kunna fördela arbetet och samtidigt utmana till saker och uppgifter en inte brukar göra. Att alla hjälpmedel, såsom telefon, internet, dator, släkt och vänner, är tillåtna skapar ytterligare en dimension i tävlingen.


Laguppdelning
På den här aktiviteten är det optimalt om lagen består av 15 – 20 deltagare i varje lag men det går att genomföra med både färre och fler personer i lagen. Hur ni delar upp lagen får ni bestämma själva, vi är behjälpliga i detta om så önskas. Ett tips är att täcka så många förmågor och kvalitéer som möjligt i ett lag, precis som i ett arbetslag. Önskas lottning av lag på plats gör vi givetvis det. 


Tidsåtgång
Kampen tar  cirka 2 h att genomföra för deltagarna inklusive introduktion. Därefter är det paus mellan 1-2 h (beroende på hur många lag som deltar) då fortsatta möten kan läggas, middag eller Louies finfina fikabuffé  intagas. Under denna paus görs rättning av kampen. Vinnare tillkännages och pris delas ut till vinnaren av kampen. 


Utrustning och klädsel
All utrustning är tillåten, ta på er kläder som ni känner er bekväma i, allt funkar. Vem vet, kanske är det en fördel att ha fluga eller folkdräkt en kväll som denna. 

Bokning eller om du bara vill veta lite mer
Skriv och berätta vilka ni är och hur ni har tänkt er kvällen med antal deltagare, laguppdelning och annat du tycker vi bör veta. LouieLouie-Kampen kan genomföras under vilken kväll som helst så ge oss förslag på några tänkbara kvällar för er; kampen@louielouie.se


Om ni har en heldag till förfogande rekommenderar vi er att även läsa om RACET


Välkomna!